Eerste afspraak

Voor de eerste afspraak, wordt u verzocht om een geldig ID, een groot badlaken of handdoek mee te brengen en evt. een verwijskaart. Bij binnenkomst kunt u plaatsnemen in de wachtkamer van het hoofdgebouw van het Gezondheidscentrum Weert. U hoeft zich niet te melden.

Zijn uw gegevens veranderd, bv. uw woonadres, uw emailadres, telefoonnummer of verzekering geef deze meteen door.

Fysiotherapie is direct toegankelijk;

Komt u zonder verwijsbrief dan wordt eerst gestart met een korte screening. Een screening is nodig om een indruk te krijgen of uw klacht een fysiotherapeutische indicatie betreft. Blijkt uit de screening dat u eerst een arts dient te raadplegen, dan informeer en adviseer ik u hierover. Blijkt uit de screening dat het een fysiotherapeutische indicatie betreft, dan volgt direct een intake en een lichamelijk onderzoek. Aan de hand hiervan wordt een diagnose gesteld en zal ik het behandelplan met u bespreken. Indien er nog voldoende tijd is zal ik de behandeling al starten.

U heeft een verwijsbrief;

Heeft u wel een verwijsbrief dan volgt direct een intake en een lichamelijk onderzoek. Aan de hand hiervan wordt een diagnose gesteld en zal ik het behandelplan met u bespreken. Indien er nog voldoende tijd is zal ik de behandeling al starten.

Lichamelijk onderzoek;

Houdt u er rekening mee dat voor het lichamelijk onderzoek vaak gevraagd wordt om u uit te kleden en u alleen uw ondergoed aanhoudt. Evt. kunt u een kort sportbroekje aandoen wanneer u dat prettiger vindt.